weboldal és e-shop

vonzó weboldalak

Egyedi designokat tervezünk, amelyek funkcionálisak és vonzóak az ügyfelek számára. Mindegy, hogy modern weboldalra, egyszerű blogra vagy minőségi e-shopra van szüksége.

gyors gyártás

Mert nagyon gyorsan (és még mindig pontosan) tudunk egy projektet kidolgozni, ha valamire sürgősen szüksége van. Soha nem fogunk lemaradni a határidőről, bízzon benne.

egy fedél alatt

Mert rengeteg időt spórolunk meg azzal, hogy egy teljes projektet fejleszthetünk egy fedél alatt, a webdesigntól kezdve a létrehozáson és beállításon át a SEO-ig vagy promócióig.

design and development of an e-shop

Hogyan működik az alkotási folyamat?

BEMUTATÓ TALÁLKOZÓ

 A személyes kapcsolat az alap. Ön megismer minket és mi megismerjük Önt. Megbeszéljük az alapokat, és meghalgatjuk az elképzelését.

HATÉKONYSÁG AZ ELSŐ HELYEN

Az e-shop technológiai újítások nélkül is működhet. De gondolja csak át – szeretne egyenként számlát kiállítani minden vásárlónak? Szeretné, ha nem lenne áttekintése a raktárról, és nem tudná, mikor van készleten az utolsó három darab? Szokáson felüli megoldásaink mindezt megoldják Ön helyett, így elsősorban az üzletre koncentrálhat  a kötelező papírmunka helyett.

MEGOLDÁSTERVEZÉS

Ha tudjuk, mire van szüksége, mi is meg tudjuk tervezni az optimális megoldást. Tapasztalattal rendelkezünk az e-shoppal kapcsolatban, és tudjuk, hogy minden egyes e-shopnak mire van szüksége az ideális működéshez.

TESZTELÉS ÉS KONZULTÁCIÓ

Átadtuk az eshopot és most várjuk az Ön hozzászólásait, legyen minden az Ön elképzelései szerint. Továbbá is Önnel leszünk, és mindent úgy finomítunk, ahogy szeretné.

MOST A DESIGN

Mint tudja, az emberek szép dolgokat vásárolnak. Persze az emberek szeretik a szép dolgokban jól érzni magukat. Csakúgy, mint az Ön új e-shopjában – ha igazán szépre és felhasználóbarátra készítjük, az eladások biztosan magasabbak lesznek.

Online marketing

Az eshop sikeres indulása után a játék nem ér véget, csak most kezdődik. Az ügyfeleknek tudniuk kell Önről, hogy vásárolhassanak Öntől. Meg kell jelennie és népszerűsítenie kell a céget. Ebben is tudunk segíteni, és ne feledje, hogy az online marketing az egész projekt legfontosabb része. Mert ez hajtja az ügyfélportált, hogy az Ön e-shopja nyereséget termeljen.

FEDEZZE FEL

A MI MUNKÁNKAT

Már több ügyfelünk számára készítettünk vonzó weboldalakat és e-shopokat. Tekintse meg portfóliónkat, és írjon nekünk e-mailt az új weboldalával kapcsolatos további információkért.

Miért jó választás az e-kereskedelem?

Érdekel a munkánk?

TUDASD VELÜNK

Adatvédelem | Copyright © 2024 Verteco s.r.o.
Privacy terms & Cookies
Copyright © 2024 Verteco s.r.o.