grafikai tervezés

Stúdiónk létrejöttének fő oka a grafikai tervezés. Ügyfeleinknek nemcsak különféle grafikai szolgáltatásokat tudunk nyújtani egy fedél alatt, hanem egyéb online vagy nyomtatott szolgáltatásokat is, amelyek leegyszerűsítik a napot. Tekintse meg portfolióinkat, és győződjön meg arról, hogy Önnek is mi vagyunk a megfelelő megoldás.

márkaépítés

Egyszerű, de jól átgondolt márkaépítéssel segítjük ügyfeleinket, hogy megtalálják helyüket a piacon. Legyen szó névjegykártyákról, előadásokról vagy különféle promóciós cikkekről, mi gondoskodunk róla, hogy logója minden szem figyelmének középpontjában legyen.

FEDEZZ FEL TÖBBET:

nyomtatási grafika

Manapság úgy tűnhet, hogy a nyomtatott reklámok kimentek a divatból, de az emberek mindig szívesen lapozgatnak egy-egy katalógust vagy szórólapot.

Ügyfeleinknek nem csak minőségi tervezést, hanem nyomtatási szolgáltatásokat is nyújtunk igényeiknek megfelelően. Még a nyomtatott grafikák digitalizálását is kínáljuk, így Ön nem fog eltévedni az online világban.

web design

Felejtse el a sablon alapú webhelyeket, amelyekről az emberek még böngészés közben is megfeledkeznek. Minden részletre összpontosítunk, hogy új weboldala ne csak grafikai módon vonzó, hanem felhasználóbarát is legyen.

alkalmazások

Üdvözöljük a modern technológia világában, ahol a mobilalkalmazások bármire képesek! Legyen szüksége HR alkalmazásra, e-shopra vagy ügyfélkapura, mi állunk rendelkezésére. A képzeletnek nincs határa. Nem csak egy alkalmazást tervezünk Önnek, hanem segítünk annak megvalósításában és elkészítésében is.

közösségi média

Az online marketing még soha nem nézett ki jobban! A Verteconál segítünk megragadni az online világot, és új ügyfeleket vonzani. A tervezésen kívül online marketingszolgáltatásokat is kínálunk, hogy egyáltalán ne kelljen aggódnia közösségi oldalai miatt!

betűtípus tervezés

Eredetinek lenni. Tegyen egy lépést előre, és mutassa be cégét egy még eredetibb pólóban, a cégére szabott új betűtípussal.

csomagolástervezés

Teljes körű szolgáltatásokat kínálunk a tervezéstől és a 3D-s modellektől az Ön termékeihez új csomagolás kivitelezésén és nyomtatásán át.

FEDEZZ FEL TÖBBET

3d modellek

A 3D-s tervezés a vállalat bemutatásának és a figyelem felkeltésének modern módjai közé tartozik. Újra kell terveznie a céges helyiségeket? Új terméket vezet be? Összeállítja a konferenciát? Lépjen kapcsolatba velünk.

nem találta meg, amit keresett?

Gyakran készítünk különféle grafikai tervezést ügyfeleink számára. Szeretjük a designt, ezért minden új kihívás örömet okoz számunkra. Lépjen kapcsolatba velünk, és mondja el, mire van szüksége. Gondoskodunk arról, hogy megtaláljuk az Ön számára megfelelő megoldást.

Adatvédelem | Copyright © 2024 Verteco s.r.o.
Adatvédelem | Copyright © 2024 Verteco s.r.o.